Nieuwe fase

14 oktober 2020

Toekomstig Bedrijvenpark Ambachtsezoom gaat een nieuwe fase in met de aanleg van riolering, kabels en leidingen (voor elektriciteit, water en glasvezel) en de wegen en paden. Daarna richt de gemeente het openbare gebied in met onder meer verlichting, bankjes, water, bomen en ander groen.

Lange levensduur

Ambachtsezoom is een circulair bedrijvenpark, geïnspireerd op de Cradle to Cradle-principes. De gebruikte materialen voor gebouwen, straten en omgeving zijn zoveel mogelijk recyclebaar. Dit betekent dat de materialen van goede kwaliteit zijn, een lange levensduur hebben en telkens opnieuw gebruikt kunnen worden. De inrichting van het gebied duurt tot eind 2021. De bouw van de eerste bedrijven start volgend jaar al.

Bestemmingsplan Bedrijvenpark Ambachtsezoom onherroepelijk

Juni 2020, de aanleg van Bedrijvenpark Ambachtsezoom met op de voorgrond de A16

Nieuwsgierig naar wat er komt?
Bekijk dan het inrichtingsplan openbare ruimte.

Download PDF-document

Video: Wegen en watergangen

Video: Wegen en watergangen

In deze nieuwe film kijken we naar de grote lijnen van de inrichting van circulair bedrijvenpark Ambachtsezoom: de wegen en de watergangen.

Lees meer
Parkmanagement Ambachtsezoom door ParkTrust

Parkmanagement Ambachtsezoom door ParkTrust

Op bedrijvenpark Ambachtsezoom verzorgt ParkTrust in opdracht van de gemeente full service parkmanagement. Deze parkmanagementorganisatie werkt voor zo’n 50 opdrachtgevers, voornamelijk Zuid-Holland.

Lees meer