Kavels en verkoopinformatie

Op bedrijvenpark Ambachtsezoom is ruim 15 hectare te koop als bedrijfskavels. De kavelgrootte is flexibel, tussen de 1.000 m2 en 15.000 m2. Het bedrijvenpark is ingedeeld in drie verschillende zones, waarvan ook een deel is bestemd voor een combinatie werken/wonen.

Kavels- en verkoopinformatie

Het bedrijvenpark is bereikbaar via de twee bestaande rotondes aan de Ambachtsezoom. Vanuit de centraal gelegen Middentocht wordt het overgrote deel van de bedrijven ontsloten. Haaks op de Middentocht liggen de dwarsstraten die in een lus-structuur onderling verbonden zijn. Zij volgen de noord-zuidrichting en lopen door tot aan de zones van de groene werkkamers en de woon-werktuinen.

 

Woon-Werk kavels

Wonen naast uw bedrijfsruimte? Dat kan op Ambachtsezoom! Aan de zuidkant van het bedrijvenpark, vlakbij de Baak en de Langeweg, zijn zeven kavels te koop voor de combinatie wonen en werken. De oppervlaktes variëren van circa 1.000 tot 3.000 m2. Deze kleinschalige ‘woon-werktuinen’ maken het mogelijk om in een lommerrijke, groene omgeving te wonen en te werken op één plek. Zo zijn zaken en privé makkelijker te combineren. En er is geen woon-werk reistijd. Voor veel (kleine) ondernemers is dit een ideale oplossing.

 

Mogelijkheden

  • oppervlakte uitgeefbaar terrein: ruim 15 hectare
  • circa 50 kavels, flexibel qua grootte: van 1.000 tot 15.000m2
  • bouwhoogte: afhankelijk van de zone tot maximaal 20 meter hoog
  • maximale milieu categorie: 3.2
  • combinatie wonen en werken: ja, enkele kavels aan de zuidkant
  • zichtlocaties: ja, enkele kavels zijn goed zichtbaar vanaf de A16
  • belangrijkste doelgroep: lokale en regionale ondernemers
  • bereikbaarheid: op slechts 500 meter van afslag 23 van de A16 (Rotterdam/Antwerpen), nabij de A15

Bekijk de kavels

Ondernemers die aantoonbaar extra investeren in circulariteit en daarmee bijdragen aan de ambitie van het bedrijvenpark krijgen korting op de kavelprijs! Deze korting kan oplopen tot wel 10%.

Verkoopprocedure

Wilt u na het oriënterende gesprek een kavel reserveren? U kunt een vrijblijvende reservering voor een bepaalde tijd krijgen. Vaak wordt dan de financieringsmogelijkheden onderzocht bij uw bank en worden de eerste ideeën van het bouwplan ontwikkeld. De gemeente biedt hierbij vrijblijvend hulp aan. U krijgt ondersteuning van onze stedenbouwkundige en duurzaamheidsspecialist.

Wanneer de termijn van de reservering is verstreken wordt met u een optie-overeenkomst gesloten. Hieraan zijn kosten verbonden (7% van de koopsom). Daarna wordt de definitieve koopovereenkomst afgesloten. De kavels worden bouwrijp opgeleverd en de koopprijs valt onder het BTW-regime wat voor als ondernemer fiscaal aantrekkelijk is.

Ontwikkelkaart Ambachtsezoom - Straatnamen

De straatnamen in Circulair Bedrijvenpark Ambachtsezoom verwijzen naar de duurzame elementen in het gebied.

Interesse? Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek. In het handboek Circulariteit & Beeld staan de kwaliteitseisen en suggesties voor het vestigen en op de kaart staat het actuele kavelaanbod en de duurzaamheidsdoelen van het bedrijvenpark.