Woon-Werk kavels

Wonen naast uw bedrijfsruimte? Dat kan op Ambachtsezoom! Aan de zuidkant van het bedrijvenpark, vlakbij de Baak en de Langeweg, zijn zeven kavels te koop voor de combinatie wonen en werken. De oppervlaktes variëren van circa 1.000 tot 3.000 m2. Deze kleinschalige ‘woon-werktuinen’ maken het mogelijk om in een lommerrijke, groene omgeving te wonen en te werken op één plek. Zo zijn zaken en privé makkelijker te combineren. En er is geen woon-werk reistijd. Voor veel (kleine) ondernemers is dit een ideale oplossing.

Zone C

Op deze kavels komen kleinere bouwvolumes en veel groen. De woningen passen door het gebruik van traditionele bakstenen bij de bestaande tuinderswoningen aan De Baak. De aanleg van een groene tuin is verplicht. Om de woonwerktuinen komt een brede, doorlopende haagbeuk en op de kavel per 400m2 minimaal één flinke boom.
De woon-werkkavels worden aangesloten op de glasvezelverbinding en actieve camerabeveiliging (onderdeel Keurmerk Veilig Ondernemen) van het bedrijvenpark.

Meer informatie: zie handboek Beeld (zone C) op p 58-63).

Ambachtsezoom Zonekaart
Ambachtsezoom Woon-Werk Kavels

Twee kavels hebben hun entrée aan de Baak en de andere vijf op het bedrijvenpark.

Ambachtsezoom Woon-Werk Kavels

Per bouwperceel is één bedrijfswoning met een inhoud van ten hoogste 600 m3 mogelijk.

Ambachtsezoom Woon-Werk Kavels

De milieucategorie is maximaal 2. Dus alleen lichte/schone bedrijven zijn toegestaan.

Ambachtsezoom Woon-Werk Kavels

Een ideale locatie voor (kleine) ondernemers voor een goede balans tussen thuis en werk. 

Interesse? Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek. In het handboek Circulariteit & Beeld staan de kwaliteitseisen en suggesties voor het vestigen en op de kaart staat het actuele kavelaanbod en de duurzaamheidsdoelen van het bedrijvenpark.