Welkom: Kamsteeg Aanneming en Onderhoud

29 september 2021

Eind september tekenden ondernemer Theo Kamsteeg van Kamsteeg Aanneming en Onderhoud en wethouder André Flach de koopovereenkomst voor een kavel van bijna 3000 m2. Eigenaar Theo Kamsteeg is blij met de aankoop van het kavel voor zijn nieuwe, circulaire bedrijfspand voor zijn aannemersbedrijf. Hier kan hij met zijn circa 30 medewerkers verder werken aan de duurzame groei van zijn bedrijf, dat zich richt op de realisatie van aanbouwen, dakopbouwen en badkamers.

De start van de bouw is gepland in december 2021, oplevering medio 2022. Theo geeft aan dat het nog best een inspanning is geweest om aan alle duurzame eisen te voldoen, maar dat dit wel een investering is in een pand dat zijn waarde langer zal behouden.

Ontwikkelkaart Ambachtsezoom - Straatnamen
Stap extra op circulair bedrijvenpark Ambachtsezoom

Stap extra op circulair bedrijvenpark Ambachtsezoom

Direct naast de A16 ontwikkelt gemeente Hendrik-Ido-Ambacht bedrijvenpark Ambachtsezoom, geïnspireerd op de Cradle-to-Cradle principes. Het eerste circulaire bedrijvenpark van Nederland. Voor de bedrijfskavels en -panden zijn circulariteit, aardgasvrij en energieneutraal de uitgangspunten.

Lees meer
Inspiratiegids Klimaat en Biodiversiteit

Inspiratiegids Klimaat en Biodiversiteit

Met de Inspiratiegids Klimaat en Biodiversiteit voor Ambachtsezoom willen we laten zien wat de mogelijkheden zijn voor het natuurlijk en klimaatadaptief inrichten van uw bedrijfskavel. Wist u dat het groen inrichten van de werkomgeving veel meerwaarde heeft voor werkgever en werknemer?

Lees meer