Video: wegen en watergangen

2 augustus 2021

In deze nieuwe film kijken we naar de grote lijnen van de inrichting van circulair bedrijvenpark Ambachtsezoom: de wegen en de watergangen. Hoe ziet het bouwterrein er nu uit? En hoe dragen de wegen en watergangen bij aan de 8 circulaire doelen van Ambachtsezoom?

Video: wegen en watergangen

Peter Vreeven, onze projectleider civiel, neemt u mee het gebied in. Naar de lange Middentocht, de verbindende schakel van het gebied. Daaromheen komen verkeerslussen die de bedrijfspanden ontsluiten.

De efficiënte ontsluiting van de bedrijven, het gebruik van circulaire materialen zoals biobased tegels en olivijn bestrating, wadi’s voor geleidelijke afvoer regenwater en natuurvriendelijke oevers dragen bij aan de circulaire doelen: water, materiaal, lucht,
biodiversiteit.

Wist u dat er langs die natuurvriendelijke oevers ook paden en zitjes komen? Een heerlijk plekje voor een mensvriendelijke lunchwandeling!

Parkmanagement Ambachtsezoom door ParkTrust

Parkmanagement Ambachtsezoom door ParkTrust

Op bedrijvenpark Ambachtsezoom verzorgt ParkTrust in opdracht van de gemeente full service parkmanagement. Deze parkmanagementorganisatie werkt voor zo’n 50 opdrachtgevers, voornamelijk Zuid-Holland.

Lees meer
Overeenkomst voor zes kavels met bedrijfsverzamelgebouwen

Overeenkomst voor zes kavels met bedrijfsverzamelgebouwen

Samenwerkende ontwikkelaars Prohuis Invest, Stemar Groep, Wouda Vastgoed BV en Westpoint Beheer BV realiseren bedrijfsunits op het nieuwe bedrijvenpark bij de A16 in Hendrik-Ido-Ambacht. Zij sluiten een koopovereenkomst met gemeente Hendrik-Ido-Ambacht voor maar liefst zes kavels, samen ruim 40.000 m2.

Lees meer