Oprichting Coöperatieve Vereniging Parkmanagement

15 oktober 2021

De net opgerichte Coöperatieve Vereniging Parkmanagement Ambachtsezoom is – de naam zegt het al – verantwoordelijk voor het parkmanagement op het bedrijvenpark. Drie van de vier leden van het (tijdelijke) bestuur zijn ondernemers die zich vestigen op Ambachtsezoom: Johan van Wijk (voorzitter), Ian van der Jagt (secretaris) en Ricardo Wervenbos (penningmeester). Daarnaast maakt Riny Verhoef namens gemeente Hendrik-Ido-Ambacht in deze startfase deel uit van het bestuur. Parkmanager Ad van de Berg van Parktrust is adviseur.

Oprichting Coöperatieve Vereniging Parkmanagement

Vereniging parkmanagement Ambachtsezoom ©PDO

Parkmanager

Parkmanagement zorgt er voor dat het bedrijvenpark schoon, heel en veilig is en blijft. Ook wil het bestuur de onderlinge contacten en samenwerking tussen de ondernemers op het bedrijvenpark stimuleren en de duurzame ambities bewaken. Wie onderneemt op Ambachtsezoom, is automatisch lid van de vereniging en draagt zo bij aan een schoon, heel en veilig én duurzaam bedrijvenpark.

Lees meer over parkmanagement

Stap extra op circulair bedrijvenpark Ambachtsezoom

Stap extra op circulair bedrijvenpark Ambachtsezoom

Direct naast de A16 ontwikkelt gemeente Hendrik-Ido-Ambacht bedrijvenpark Ambachtsezoom, geïnspireerd op de Cradle-to-Cradle principes. Het eerste circulaire bedrijvenpark van Nederland. Voor de bedrijfskavels en -panden zijn circulariteit, aardgasvrij en energieneutraal de uitgangspunten.

Lees meer
Inspiratiegids Klimaat en Biodiversiteit

Inspiratiegids Klimaat en Biodiversiteit

Met de Inspiratiegids Klimaat en Biodiversiteit voor Ambachtsezoom willen we laten zien wat de mogelijkheden zijn voor het natuurlijk en klimaatadaptief inrichten van uw bedrijfskavel. Wist u dat het groen inrichten van de werkomgeving veel meerwaarde heeft voor werkgever en werknemer?

Lees meer