Oprichting Coöperatieve Vereniging Parkmanagement

15 oktober 2021

De net opgerichte Coöperatieve Vereniging Parkmanagement Ambachtsezoom is – de naam zegt het al – verantwoordelijk voor het parkmanagement op het bedrijvenpark. Drie van de vier leden van het (tijdelijke) bestuur zijn ondernemers die zich vestigen op Ambachtsezoom: Johan van Wijk (voorzitter), Ian van der Jagt (secretaris) en Ricardo Wervenbos (penningmeester). Daarnaast maakt Riny Verhoef namens gemeente Hendrik-Ido-Ambacht in deze startfase deel uit van het bestuur. Parkmanager Ad van de Berg van Parktrust is adviseur.

Oprichting Coöperatieve Vereniging Parkmanagement

Vereniging parkmanagement Ambachtsezoom ©PDO

Parkmanager

Parkmanagement zorgt er voor dat het bedrijvenpark schoon, heel en veilig is en blijft. Ook wil het bestuur de onderlinge contacten en samenwerking tussen de ondernemers op het bedrijvenpark stimuleren en de duurzame ambities bewaken. Wie onderneemt op Ambachtsezoom, is automatisch lid van de vereniging en draagt zo bij aan een schoon, heel en veilig én duurzaam bedrijvenpark.

Lees meer over parkmanagement

Video: Wegen en watergangen

Video: Wegen en watergangen

In deze nieuwe film kijken we naar de grote lijnen van de inrichting van circulair bedrijvenpark Ambachtsezoom: de wegen en de watergangen.

Lees meer