Video: Cirkelstad

21 februari 2022

Ambachtsezoom als leerschool? Of is circulair bouwen gewoon bouwen? Verboden materialen, stevige discussies, ambities en reacties van ondernemers… daarover en over nog veel meer vertellen projectmanager Riny Verhoef en projectleider civiel Peter Vreeven in dit interview.

De film werd gemaakt voor de virtuele inspiratietour langs voorbeeldprojecten in Zuid-Holland voor de Week van de Circulaire Economie 2022, door Stichting iCircl in samenwerking met StichtingTRACE

Inspiratiegids Klimaat en Biodiversiteit

Inspiratiegids Klimaat en Biodiversiteit

Met de Inspiratiegids Klimaat en Biodiversiteit voor Ambachtsezoom willen we laten zien wat de mogelijkheden zijn voor het natuurlijk en klimaatadaptief inrichten van uw bedrijfskavel. Wist u dat het groen inrichten van de werkomgeving veel meerwaarde heeft voor werkgever en werknemer?

Lees meer
Video: Klimaat en biodiversiteit

Video: Klimaat en biodiversiteit

Landschapsarchitect Marjan Ketner bekijkt samen met projectleider civiel Peter Vreeven de voortgang op bedrijvenpark Ambachtsezoom. In het ambitieuze ontwerp van Marjan voor de openbare ruimte speelt ‘groen’ een belangrijke rol. Inmiddels zijn honderden bomen aangeplant.

Lees meer